1x2 Proximo AI Sports Betting Chatbot

Politika privatnosti

Poslednja ažurirano: Jun 1, 2023

1. PRIHVATANJE USLOVA

Vaša privatnost je važna za 1×2 Proximo („1×2 Proximo“). Ova politika privatnosti opisuje informacione prakse za sve 1×2 Proximo veb lokacije, softverske aplikacije i usluge (zajednički nazvane „1×2 Proximo Sites“), uključujući tipove informacija koje se prikupljaju i prate, kako se informacije koriste i sa kim se informacije dele. Kao što je opisano u nastavku, ova izjava se odnosi i na vaše druge interakcije sa 1×2 Proximo, na primer kada se prijavite za bilten, kupite proizvode ili usluge ili pružite informacije za 1×2 Proximo na sajmu ili drugom događaju. Posetom našim 1×2 Proximo sajtovima ili prosleđivanjem vaših ličnih podataka nama na bilo koji način, dajete svoj pristanak na našu kolekciju, korišćenje i otkrivanje vaših ličnih informacija kao što je opisano u ovoj Politici privatnosti. Ukoliko se ne slažete sa uslovima ove Politike privatnosti, izađite sa naših Sajtova i nemojte nam pružati lične informacije.

2. INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Ova Politika privatnosti se odnosi na sve informacije koje prikupi ili prosledi 1×2 Proximo i trećim licima koja deluju u njeno ime. „Lične informacije“ su podaci koji se razumno mogu koristiti za identifikaciju, povezivanje ili opisivanje pojedinca, kao što su vaše ime, e-adresa, fizička adresa, brojevi telefona i informacije o kreditnoj kartici. Nije potrebno da nam pružate lične podatke da biste pregledali našu lokaciju.

Lične informacije možemo da prikupimo kada:

 • Kupujete proizvode ili usluge;
 • Tražite podršku za 1×2 Proximo proizvod ili uslugu;
 • Kreirate korisnički nalog (prijavljivanje, korisničko ime i lozinku) na 1×2 Proximo lokaciji;
 • Registrujete se za webcastove, seminare ili okrugle stolove;
 • Zahtevate informacije ili materijale (bele tapete, biltene);
 • Učestvujete u anketama i ocenama;
 • Učestvujete u promocijama, takmičenjima ili poklonima;
 • Konkurišete za posao ili predate radnu biografiju na 1×2 Proximo;
 • Podnosite nam pitanje ili komentar;

Informacije dajete na konvenciji, sajmu ili ekspoziciji.

Tipovi prikupljenih ličnih informacija mogu da uključuju (ali nisu ograničeni na):

 • Vaše ime i prezime;
 • Vaš naslov i ime vaše kompanije;
 • Vaš dom, naplata ili druga fizička adresa (uključujući ime ulice, ime grada ili grada, država/pokrajina, poštanski broj);
 • Vaša email adresa;
 • Vaš broj telefona;
 • Vaša obrazovna pozadina, iskustvo u zapošljavanju i interesovanje za posao (za kandidate za posao koji podnose elektronske prijave);
 • Bilo koji drugi identifikator koji dozvoljava 1×2 Proximo da obavi fizički ili onlajn kontakt sa vama;

Sve informacije koje 1×2 Proximo prikuplja na mreži od vas i održava u saradnji sa vašim nalogom, kao što su vaše 1×2 Proximo korisničko ime, lozinka i/ili informacije o kreditnoj kartici.

Informacije koje se automatski prikupljaju:

Dok koristite i pristupate našem Sajtu, možemo da koristimo različite tehnologije za prikupljanje informacija, uključujući, ali ne ograničavajući se na: automatski

Informacije o korišćenju

Imajte na umu da naša Lokacija prikuplja podatke o korišćenju, kao što je izvorna adresa sa koje potiče zahtev stranice (vaša IP adresa, ime domena, tip računara), datum i vreme zahteva stranice, referentna Veb lokacija (ako postoji) i drugi parametri u URL adresi (kriterijumi pretrage). Ove podatke koristimo, na primer, da bismo bolje razumeli upotrebu naše Lokacije u agregatu kako bismo znali koje oblasti korisnika naše Lokacije preferiraju (na osnovu broja poseta tim oblastima). Ove informacije se skladište u datotekama evidencije i koriste se za zbirno i statističko izveštavanje. Ne pripisuje vam se kao pojedinac (datoteke evidencije nisu povezane ni sa jednim određenim korisnikom, računarom ili pregledačem).

Informacije o lokaciji

Prikupljamo i obrađujemo opšte informacije o lokaciji uređaja sa kojeg pristupate Lokaciji (približna geografska lokacija navedena sa IP adrese).

Kolačići i informacije o pregledaču

1×2 Proximo može da koristi kolačiće u različite svrhe. Kolačić je ime za simbole informacija koje naša Lokacija može da pruži vašem pretraživaču dok ste na Lokaciji. Kolačići se skladište na čvrstom disku vašeg uređaja i kada se jednom tamo postavite, kolačić će ostati dok ga ne uklonite. Kolačiće koristimo u različite svrhe, uključujući, ali ne ograničavajući se na to da nam pomognu da pratimo artikle koje ste uloћili u korpu za kupovinu; pomažući nam da bolje razumemo korišćenje našeg Sajta u agregatu kako bismo znali koje oblasti korisnici Sajta preferiraju; i da prikupimo informacije koje će nam pomoći da prilagodimo sadržaj specifičan za vaša interesovanja i olakšamo vašu navigaciju na našem Sajtu tokom narednih poseta. Takođe koristimo kolačiće kada se registrujete za naše online grupe da bismo vam obezbedili potvrdu identiteta i obezbedili pristup tim oblastima Sajta i pojednostavili unos vaših podataka za neke od naših online obrazaca. Takođe možemo da koristimo privremene ili „sesi“ kolačiće da bismo saznali više o našim uslugama i/ili naručili. Ako jednostavno želite da pregledate, ne morate da prihvatate kolačiće sa Lokacije. Međutim, ukoliko odlučite da želite da se registrujete i prijavite u posebne oblasti Sajta i izmenili ste postavke pregledača da ne prihvatate kolačiće, moraćete da uspostavite početne vrednosti pregledača da biste prihvatili kolačiće koje mi šaljemo. U suprotnom, možda nećete moći da učestvujete u određenim oblastima Lokacije. Većina pregledača je podrazumevana za prihvatanje i održavanje kolačića.

Web farovi

Web monitori („Veb greške“) su male niske koda koje obezbeđuju metod isporuke grafičke slike na Web stranici ili u e-poruci u svrhu prenosa podataka. Veb monitore (ili jasne GIF-ove) možemo koristiti na našem Sajtu ili ih uključiti u e-poruke koje vam šaljemo u mnoge svrhe, uključujući izveštavanje o saobraćaju na lokaciji, jedinstveno brojanje posetilaca, nadgledanje i izveštavanje putem e-pošte za oglašavanje i personalizaciju. Informacije prikupljene putem Veb monitora mogu biti povezane sa vašim ličnim informacijama.

IP adrese i datoteke evidencije

Adresa Internet protokola („IP“) je broj koji je dodeljen svakom računaru na mreži da bi se računar identifikovao svaki put kada se prijavite na Internet. Možemo da pratimo IP adrese kako bismo rešili tehničke probleme i održali bezbednost i bezbednost našeg Sajta, kao što je pregled vaše IP adrese u kombinaciji sa vašim ličnim podacima za zaštitu od kreditnih prevara i smanjenje rizika. Pored toga, možemo da koristimo IP adrese za analizu trendova, administriranje ovog Sajta, praćenje obrazaca saobraćaja i prikupljanje demografskih informacija za agregatnu upotrebu.

3. INFORMACIJE I KORIŠĆENJE DELJENJA

1×2 Proximo može da koristi informacije prikupljene od vas u sledeće svrhe:

 • Da vam pružimo i unapredimo naše proizvode i usluge;
 • Da biste personalizovali svoje iskustvo na 1×2 Proximo sajtovima;
 • Da vam se obratite o 1×2 Proximo proizvoda ili usluga, uključujući ispravke ili nove ponude;
 • Da biste obradili transakcije i ispunili porudžbine;
 • Da biste administriranje anketa, unapređenja, takmičenja ili drugih funkcija 1×2 Proximo lokacija;
 • Da biste obezbedili korisničku podršku i odgovorili na upite;

Da biste ispoštovali važeće zakone, propise ili pravni proces.

1×2 Proximo neće prodavati, iznajmljivati ili iznajmljivati vaše lične podatke drugima. 1×2 Proximo može da deli vaše lične informacije sa nezavisnim pružaocima usluga koji nam pomažu u poslovanju, kao što su hosting veb sajtova, analiza podataka, obrada plaćanja, ispunjenje porudžbine i korisnički servis. Vaše lične informacije ćemo deliti samo sa ovim pružaocima usluga u meri u kojoj je to neophodno da bi oni obavljali svoje funkcije i zahtevamo da štite vaše lične informacije u skladu sa ovom Politikom privatnosti i važećim zakonom.

1×2 Proximo takođe može otkriti vaše lične podatke ako verujemo u dobru veru da je takvo otkrivanje neophodno da bi se: (a) pridržavanje relevantnih zakona ili odgovaranje na sudske pozive ili naloge koji se služe na 1×2 Proximo; (b) štite ili brane prava ili imovinu 1×2 Proximo ili korisnika naših 1×2 Proximo sajtova; (c) štiti ličnu bezbednost 1×2 Proximo zaposlenih, korisnika 1×2 Proximo Sajtova ili javnosti; Ili (d) kako je drugačije propisano ili dozvoljeno zakonom.

4. VAŠI IZBORI I PRAVA

Imate izbor u vezi sa ličnim informacijama koje dajete za 1×2 Proximo. Možete odabrati da ne obezbedite određene lične informacije, ali to može ograničiti vašu mogućnost korišćenja određenih funkcija 1×2 Proximo lokacija ili zatražiti određene usluge ili proizvode.

Možete da odbijete saglasnost za prijem promotivnih e-poruka iz 1×2 Proximo tako što ćete slediti uputstva za odbijanje saglasnosti koja su data u tim e-porukama. Imajte u namenu da čak i ako odbijete saglasnost za prijem promotivnih e-poruka, možda ćemo ipak morati da vas kontaktiramo sa važnim informacijama o vašem nalogu ili transakcijama.

Ako se nalazite u Evropskoj uniji, imate određena prava u vezi sa ličnim podacima, uključujući pravo pristupa, ispravljanja, ažuriranja ili brisanja ličnih informacija. Takođe imate pravo da se protivite ili ograničavate određenu obradu ličnih informacija ili da primate lične informacije u formatu čitljivom na računaru.

5. KAKO PRISTUPITI ILI ISPRAVITI LIČNE INFORMACIJE

Bilteni e-pošte

Ukoliko se vaša e-adresa promeni, možete da upravljate pretplatom tako što ćete se odvraćati od pretplate na naš bilten i ponovo se pretplatiti na vašu novu e-adresu.

6. Specijalizovane oblasti

Specijalizovane oblasti našeg Sajta koje zahtevaju da se registrujete mogu identifikovati, na mestu prikupljanja, načine koji su vam dostupni za ažuriranje informacija.

Generalno

U bilo kom trenutku možete da ažurirate svoje informacije tako što ćete nam poslati e-poruku privacy@1×2 Proximo.com.

7. MEĐUNARODNI PRENOSI PODATAKA

1×2 Proximo i naši serveri se nalaze u Sjedinjenim Državama, koji možda ne nude istu zaštitu privatnosti kao zakoni vaše zemlje u kojoj živite. Pristupom i korišćenjem Lokacije pristajete na prenos i obradu vaših informacija u SJEDINJENIM Državama.

8. LINKOVI KA DRUGIM LOKACIJAMA

1×2 Proximo Sajtovi često pružaju veze ka web stranicama trećih strana, kao što su one naših poslovnih partnera i onlajn oglašivača. Trebalo bi da pregledate njihove smernice privatnosti da biste saznali više o tome šta, zašto i kako prikupljaju i koriste lične informacije.

9. ČUVANJE VAŠIH LIČNIH INFORMACIJA

Prepoznajemo industrijske standarde i zapošljavamo bezbednosne mere zaštite dizajnirane da zaštite vaše lične informacije od neovlašćenog pristupa i zloupotrebe. Koristimo najtačnije i najuočljivije informacije koje dajete da bismo obradili vaš zahtev. Nažalost, prenos informacija putem interneta nije potpuno bezbedan. Iako damo sve od sebe da zaštitimo vaše informacije, ne možemo da garantujemo bezbednost bilo kakvih informacija koje prenosite na Sajt. Svako prenošenje informacija, uključujući lične informacije, je na vašu odgovornost. Mi nismo odgovorni za zaobilaženje bilo kakvih postavki privatnosti ili bezbednosnih mera sadržanih na ovom Sajtu. Ako se lozinka koristi za zaštitu naloga i ličnih informacija, vaša je odgovornost da lozinku držite poverljivom. Ne delite ove informacije ni sa kim. Ako delite računar sa bilo kim, uvek bi trebalo da se odjavite pre nego što napustite lokaciju ili uslugu da biste zaštitili pristup informacijama od narednih korisnika.

10. KAKO DA NAS KONTAKTIRATE

Molimo vas da nas kontaktirate sa bilo kakvim pitanjima ili komentarima o ovoj Politici privatnosti slanjem e-privacy@1×2.rs.

11. PROMENE I ISPRAVKE

Ova Politika privatnosti se može povremeno korigovati i to će se odraziti na gorenavedeni datum „Poslednje ažuriranje objavljenog“. Ponovo posetite ovu stranicu da biste ostali svesni bilo kakvih promena. Ukoliko je revizija ove Politike privatnosti materijalna, na osnovu našeg isključivog nahođenja, obavestićemo vas tako što ćemo vas kontaktirati putem e-adrese povezane sa vašim nalogom.

12. OBAVEŠTENJE DECI MLAĐOJ OD 18 GODINA I NJIHOVIM RODITELJIMA ILI ZAKONSKIM STARATELJIMA

SAJT JE NAMENJEN ODRASLIMA. NE PRIKUPLJAMO SVESNO ILI NAMERNO LIČNE PODATKE OD BILO KOGA MLAĐEG OD 18 GODINA. UKOLIKO STE MLAĐI OD 18 GODINA, MOLIMO VAS DA NE DAJETE NIKAKVE LIČNE PODATKE NA 1×2 Proximo. UKOLIKO ZNATE NEKOGA MLAĐEG OD 18 GODINA KO NAM JE DOSTAVIO INFORMACIJE, MOLIMO VAS DA NAS ODMAH KONTAKTIRATE I MI ĆEMO UKLONITI INFORMACIJE. KORIŠĆENJEM OVOG SAJTA PREDSTAVLJATE DA IMATE NAJMANJE 18 GODINA.

1x2 Proximo

Proximo AI, najbolji 1×2 tipster i analitičar treniran u realnom vremenu na istorijskim bibliotekama podataka o teorijskim veštinama sportskog klađenja.

Naš sadržaj nije namenjen publici mlađoj od 18 godina. Svi saveti na našem sajtu su čisto informativne prirode i ne mogu se smatrati finansijskim savetima. Sadržaj na ovom sajtu nije savet i treba se koristiti samo kao referenca. Ne snosimo odgovornost za bilo kakve ishode ili rezultate koji mogu proisteći iz korišćenja informacija sa našeg sajta.